Over ons

Riverside Motoren

Wij zijn een jong bedrijf met jarenlange dealer en onderhoud ervaring waardoor we weten hoe de markt werkt en waar we moeten zijn. Wij hebben ervaring met het importeren van onderdelen uit Amerika en hebben een uitgebreid netwerk waardoor we financieel aantrekkelijk zijn.

Wij onderscheiden ons door onze eigen jarenlange ervaringen als motorrijders, waardoor we als geen ander weten wat de beste producten voor onze motoren zijn. Deze ervaringen willen we graag met u delen door u als klant onze services aan te bieden. Wij doen dit op een persoonlijke manier en hebben voor elke wens of probleem een oplossing.

Even voorstellen

Richard

Mijn naam is Richard en ben eigenaar van drie bedrijven. Deze bedrijven bieden u stickers en reclame, Trikes & Motoren en nu dus ook een garage die diverse services aanbiedt gericht op uw persoonlijke wensen. Ik ben vanaf mijn 19e jaar aan het sleutelen en heb ondertussen een zelfontworpen onafhankelijke  geveerde achterkant (plug  & play bold on backside) op de markt gezet om van uw Harley een Trike te maken. Dit ontwerp is ondertussen internationaal gegroeid waaronder in Engeland en Amerika. Kortom wilt u van uw Harley een Trike maken dan ben ik uw man.

Henry

Ik ben Henry en sleutel al vele jaren aan Harleys. Van kleins af aan ligt mijn passie al bij motoren. Mijn interesse ligt vooral bij de custom bouw van motoren en blok revisie. Vertel me uw wensen en we bouwen een motor van niets tot iets prachtigs! Kortom, wilt u van uw Harley iets bijzonders maken of moet uw blok de nodige beurt hebben met extra persoonlijke wensen? Bij mij is niets te gek en ik zou graag samen met u willen kijken naar de mogelijkheden voor uw Harley.

Roelof

Ik ben Roelof en ben een zeer ervaren motorrijder en handelaar. Binnen dit bedrijf ben ik all-round inzetbaar. Daarnaast kan ik mijzelf onderscheiden als bedrijfsvoering deskundige en houd ik mij binnen dit bedrijf veelal bezig met schade motoren. Wij bieden hierin een ruime keuze. Bent u beginnend rijder of wilt u juist iets anders, dan ben ik uw man. Het financiële plaatje in combinatie met uw persoonlijk wensen is daarbij ons uitgangspunt. Uiteraard kunnen wij de schade motor  helemaal naar wens rijklaar maken. Neem gerust eens contact op.